Otok rtu

Už podruhé tento týden mi přes noc šíleně otekly rty. Hrozně pálí a bolí. Jedla a pila jsem jen to, na co jsem zvyklá. Vždy jsem otekla přes noc. Dcera je alergik, proto jsem si vždy po otoku dala Dithiaden a Prednison. Přiložená fotografie je už po vzetí si prášků... Děkuji za radu, co s tím. Jinak mi nic není...

Odpověď odborníka:

Nejspíše se opravdu jedná o alergickou reakci. Velmi důležité je to, abyste neměla problémy s dýcháním- to se pak jedná o vystupňovanou alergickou reakci, která ohrožuje na životě.
Zaléčila jste se dobře- teď by bylo vhodné vyšetřit, na co máte vlastně alergii, navštivte alergologa (kromě jídla se může jednat i o různou kosmetiku, kterou teď vysaďte).
S pozdravem,
MUDr.
Klímová

MUDr. Nikola Klímová
MUDr. Nikola Klímová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Pooperační hojení ran není vždy jednoduché. Znáte možné komplikace?
Endokrinologické vyšetření
Články: Endokrinologické vyšetření
Endokrinologické vyšetření...
Bolí váš nohy? Můžete mít nemocné srdce!
Články: Bolí váš nohy? Můžete mít nemocné srdce!
Bolest nohou. Nejčastěji si...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Rakovinné bujení – ohlásit se může nejen bolestí, ale i horečkou
Rakovina vaječníků se dokáže v těle dlouho skrývat
Články: Rakovina vaječníků se dokáže v těle dlouho skrývat
Rakovina vaječníků patří k...
Karcinomy štítné žlázy
Články: Karcinomy štítné žlázy
Karcinom štítné žlázy je...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x