Ozařování a těhotenství

Dobrý den, moje maminka nastupuje na raioterapii, kam bude ambulantně dojíždět (ca děložního čípku). Protože jí tam budu vozit i já, ráda bych se zeptala, zdali zde není nějaké ohrožení pro mé dítě (26.týden těhotenství). Je třeba určitý čas. interval po který bych neměla s maminkou přijít do kontaktu ihned po ozáření? Děkuji

Odpověď odborníka:

Riziko pro Vás není žádné

MUDr. Sylvie Richterová
MUDr. Sylvie Richterová

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: