Pálení konečníku

Dobrý den,měla bych dotaz, zda svědění konečníku může souviset s nálezem streptokoka v pochvě? Byla jsem léčena ATB+Macmirorem, pálení pochvy je mírnější, i když stále je, ale pálení konečníku je nesnesitelné. Jakou mast byste mi doporučila na mazání v okolí konečníku, na zklidnění? Popř. můžu s tímhle problémem navštívit svého obvodního lékaře, když gynekolog mi na to říká, že to chce jen čas, že to po přeléčení ATB po čase zmizí. Ale mě už tento problém trápí 4 měsíce v kuse (léčeno postupně Lomexinem, Macmirorem, Clotrimazol, ATB Nolicin a opět Macmirorem) - streptokok po první léčbě Macmirorem je stále přítomen (po druhé kontrolní stěr nebyl,ale pálení stále je), může mě obvodní lékař napsat žádanku na imunologii, pomohlo by to vyřešit můj problém?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, obávám se, že se jedná spíše o problém lokální - tedy gynekologický. Po opakované antibiotické léčbě není zřejmě řádně obnovené správné (ochranné) bakteriální osídlení lactobacilem a přetrvává přítomnost plísně. Řešením je mj. lokální ošetření samotnou bakterií (lactobacilem), s čímž vám váš gynekolog jistě pomůžeí.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x