Pálení penisu

Před měsícem mi byl na pohotovosti diagnostikivan zánět močových cest. Bylo mi nasazeno ATB na 5 dní po té jsem zašel k urologovi a ten mi zjistil chlamydie v moči. Nasadil mi ATB na 23 dní .Pálení pri moceni ustalo ,ale začal jsem cítit pálení předkožky a po týdnu po dobrání ATB mě po močení pálí špička penisu.Koupil jsem si Canespor stim ,že by to mohla být mykóza. Na testy na chlamydie mám přít nejdřív za měsíc po dobrání ATB prej to dřív nezjistí jestli je furt mám.Co by stě mi poradila. Děkuji

Odpověď odborníka:

Michale, o mykozu by se jednat teoreticka mohlo, čili vytrvejte v mazání Canesporu po 3 dny a pokud to pálení do té doby nepřejde, navštivte Vašeho Urologa k dřívějšímu vyšetření a kontrole penisu, takto bez vyšetření alespon pohledem těžko soudit. S pozdravem, K. Jiříčková

MUDr. Kristýna Jiříčková
MUDr. Kristýna Jiříčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Monse spol, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: