Paleni pri sexu po lecbe

Dobry den Minule dva mesice jsem mela opakovane kvasinkovou infekci. Pri posledni infekci jsem nereagovala na lecbu(gynopevaryl),gynekolog na zaklade prohlidky diagnostikovana bakterialni infekce(trvala jsem na kultivaci steru,ale bylo mi receno ze to je zbytecne). Byl mi predepsan macmiror na 8dni a k tomu pro mne i meho pritele entizol na 10dni. Nyni po dobrani jsme se nadsene vrhli do sexu,jenze mne pri styku i po nem velmi pali posevni predsin (hloubeji to nepali), pokud mocim tesne po sexu,pali to velmi take. Muzete mi poradit co by to mohlo byt a co mam dale delat? Dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, sliznice pochvy bývá po prodělané infekci křehčí. Velice snadno pak může být podrážděna mechanicky. Dopřejte ji regeneraci, zkuste např. vaginální globule s přídavkem kyseliny hyaluronové, a použijte příště lubrikační gel.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x