Panenská blána

Dobrý den, v lednu jsem měla operaci kdy mi nařízli panenskou blánu.Doktorka mi pak řekla že to mám provičovat prsty nebo vibrátorem.Nejdříve jsem to dělala pravidelně a poději jsem se začala cítit tak trapně a jakoby špinavě..takže jsem přestala a dělala to spíš sem tam.Ted mám přítele který je o dost starší a dneska jsme spolu zkoušeli poprvé spát..Jenže se do mě nemohl dostat.Dostala se jen kousek pak už to nešlo.On si myslel že je to proto že jsem nervozní jenže já nervozní nebyla .Vůbec .Můžu se prosím zeptat co dělat ?

Odpověď odborníka:

Zajděte na vyšetření dozvíte se zda je blána dostatečně prostupná a poddajná a pak jen trpělivost. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x