Pichani v koleni po operaci

Dobry den, jsem po operaci kolene kde mi byla provedena ASC asistovana plastika LCA BTB stepem, navrty dle Priedieho a fixace chrupavky Orthosorbem. Mela jsem pretrhane bocni vazy a ulomenou chrupavku. Jiz tyden navstevuji rehabilitace, ale trapi me pichani v koleni pri nekterych ohybech a pri chuzi o berlich. Koleno ma lehky otok ktery postupne odchazi, bez nalezu vypotku. Chci se zeptat jestli pichani v koleni je normalni a jestli postupne odezni. Jeste jednou dekuji za predeslou odpoved, bolest v holeni mi odeznela po par dnech.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Bolesti budou způsobeny nejspíše operovanou chrupavkou , v místě její fixace. Je nutno přesně dodržovat doporučenou rehabilitaci, někdy je i omezena, aby se mohla chrupavka vhojit. Pokud je tedy RHB řízená, měla by bolest do měsíce odeznít

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: