Píchání v uchu.

Dobrý den, moc vás prosím o radu. Před týdnem jsem byla u pani dokorky na ušním, byla jsem nachlazená a píchalo mi v levém uchu, tak jsem tam šla jestli nemám zánět. Ta se mi do ucha podívala a nic nezjistila. I přes to, že nic nenašla dala mi kapičky do uší jménem Otobacid N a mám si je dávat 6x za den dvě kapky, tak to už několik dní tak dělám a nic. Píchá stále dál a rýmu a ani kašel už taky nemám. Přijde mi jen, že mi na té straně táhne krk když se nějak blbě nakloním, tak jestli to má něco společného stím.. Přijdu si hloupě když tam zas pujdu když mi tam nic nenašla, ale tak nevím co s tím mám dělat. Můžete mi prosím poradit? Předem děkuji a přeji hezký den. Šárka

Odpověď odborníka:

Dobrý den - obdivuji Vaši bystrost - myslím, že i Vaši ošetřující lékaři Vás mohou spíš chválit, než odsuzovat. Mnoho druhotných obtíží má příčinu v tzv, poruše statiky a dynamiky krční páteře. Tuto poruchu doprovází zvýšené napětí šíjních svalů, tlak na nervově cévní pleteně vede k metabolickému postižení a signalizaci formou přenesené bolesti, mravenčení, pálení atd..Doporučila bych vyšetření rehabilitačním lékařem.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Stejný problém | Od: Helis | 19.11.2015 17:13
Chtěla bych se zeptat paní Šárky, zda ji to
pomohlo? Trápí mě stejný problém, také mi ORL
lékař předepsal Octobacid, i přesto, že byly mé uši
čisté...to bodání v uchu už mě ubíjí...je to
nepříjemné.
Předem děkuji za odpověď
Helis
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: