Pigment.skvrny

Po pytiriasis rosea a ekzémech mám tmavé pigmentové skvrny po vyléčení. Zmizí tyto skvrny někdy? Na internetu se dočítám, že ano, někde zase píšou, že ne. Může pomoc na vybělení skvrn citron? Děkuji

Odpověď odborníka:

Pigment.skvrny skutečně někdy zcela nevymizí,jen zblednou.\citron zkusit můžete,ale vhodnější by byla bělící mast-konzultujte lékárníka

MUDr. Marie Vaňačová
MUDr. Marie Vaňačová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Soukromá ordinace praktického lékaře pro dospělé, Tábor

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: