Pigmentace

Dobrý den, můj kožní lékař mi doporučil vyříznutí mateřského znaménka které proběhlo bez problémů,ale pan doktor který mi to dělal mi doporučil laserem odstranit pihy v obličeji, které mi nikdy nevadily. Nejsou tak nápadné,ale řekl mi že se mohou zvětšit, ať se rozhodnu zda je odstranit chci nebo ne. Chtěla bych se zeptat, jestli když si jich nechám cca 6 odstranit, zda se mi neudělají další a ještě ve větší míře. Mamka mi tvrdí, že mi pigment koluje v krvi a že se mi zase někde na těle udělaji, je to pravda? předem děkuji za odpověď. Lenka

Odpověď odborníka:

Vaše fotografie není ostrá, ale podle mého názoru všechny pigmentové névy, které v obličeji máte jsou vpořádku a odstraňovat se nemusí. Růst s věkem možný ale je. Pokud se tyto névy nevyříznou celé, ale jen částečně ošetří laserem, může dojít k recidivě, tzn. může se pigment znovu v tomto místě objevit.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x