Pihy

Dobrý den. Mám pihu na dlani, prstu ruky a dále na nártu a prstu u nohy. Moje kožní lékařka mi doporučila odstranění těchto pih, protože jsou prý nebezpečné. Já s nimy ale nemám problém ani nijak nemění vzhled a po celém těle mám mnoho dalších pih. Myslíte, že jsou opravdu tak nebezpečné a že je na místě si tyto pihy nechat odstranit? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Smuggle! Promiňte mi, že to píšu, ale kladete opravdu bláhový dotaz! Jak mohu na dálku a bez toho, abych Vaše pihy viděl diskutovat s názorem lékařky, která Vás vyšetřila? Silně Vám doporučuji přidržet se jejího názoru, z nebezpečných pih se může vyvinout melanom, jeden z nejhůře léčitelných nádorů vůbec. Lepší miniaturní zákrok (i opakovaně) než riskantní a velmi náročná léčba s nejistým výsledkem, co vy na to?

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x