Pihy

Dobrý den, někde jsem četla že jsou pihy na dlaních a chodidlech nebezpečné. Ráda bych se zeptata, proč tomu tak je a zda je nebezpečná i světlá piha. Děkuji

Odpověď odborníka:

Obecně platí, že některá znaménka jsou více riziková, než ostatní - patří mezi ně právě tyto lokalizace, proč tomu tak je , to nevím, ale je to tak. Tato znaménka je vhodné pravidelně kontrolovat dermatologem. Světlá piha určitě nebezpečná není, ale pokud by se měnila, pak by bylo vhodné její odstranění.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Poškození pihy | Od: Anna V. | 6.5.2016 17:16
Při holení nohou jsem nechtě seřízla i pihu,co mám
na noze.Bohužel mi rána mokvá a stále teče.Lepila
jsem ráno flastrem a desinfikovala,ale nic
nepomáhá.V lékárně jsem si pořídila žlutozelený
zásyp,bohužel název nevím a nové polštářkové
flastry.Mám ovšem dojem,že ani toto
nepomůže.Ranka se zvětšila :( co s tím?Děkuji
reagovat
re:Poškození pihy | Od: uLékaře.cz | 13.5.2016 09:33
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, abyste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-
rozcestnik.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: