Plíseň

Prosím o radu. Syn má 5 měsíců a na těle se mu objevily světle hnědé skvrny. První se vytvořila na lýtku v jeho 2,5 měsících je velká asi 2,5 x 1 cm, další na tvářičce a u zápěstí o měsíc a půl později a min. týden jsem objevila nad zadečkem více menších skvrnek. Jsou úplně hladké, světle hnědé barvy. Prý by mohlo jít o skvrny bílé kávy, které jsou nebezpečné pokud je jich víc. Jaký je prosím Váš názor? Praktická lékařka v tom nevidí problém a podle dnešní návštěvy kožního lékaře se může jednat o plíseň. Předepsal malému Micetal krém, ale v letáku jsem se dočetla, že ho nesmí děti mladší 10-ti let. Na můj dotaz ohledně krému prý slabá vrstva nevadí. Co myslíte Vy? Děkuji moc za odpověď. Přikládám foto skvrny na nožičce, obličeji a nad zadečkem.

Odpověď odborníka:

Tenká vrstva přípravku určitě neškodí, nebojte se.
S pozdravem,
KLímová

MUDr. Nikola Klímová
MUDr. Nikola Klímová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x