Plíseň nehtů na ruce

Už se skoro rok léčím s plísní nehtu na ruce,měla jsem na to clotrimazol a micetal ve spreji a nějakou žlutou vodičku,nic nepomáhá,nehet odroste a začíná rust další a zas pořád dokola. proč mi lékařka nechce napsat celkovou antimykotickou terapii včetně prášku na polykání?? Exoderil ani canespor jsem neužívala.manžel ma stejný problém,ale u prstů na noze. mohla jsem to dost od něho?lékařka tvrdí,že to mám z veřejného bazénu.Děkuj za odpověď.

Odpověď odborníka:

Pokud jde skutečně o plíseň, celková terapie by mohla pomoci. Ale v tomto případě byste si ji hradila sama ( nicméně u přípravku Terbinafin 250 je úhrada asi 120/Kč na měsíc, takže to není nic závratného).

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Gynekologické operace mohou být příčinou řídnutí kostí
Články: Gynekologické operace mohou být příčinou řídnutí kostí
Osteoporózou a komplikacemi...
I mráz může poranit kůži
Články: I mráz může poranit kůži
Mráz dokáže kromě krásných...
Bronchitida (zánět průdušek)
Články: Bronchitida (zánět průdušek)
Pod pojmem bronchitida se...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x