Ploché bradavky

Dobrý den, jsem těhotná (19. týden) a mám pocit, že mám málo vystouplé bradavky. Před otěhotněním to bylo horší, ted se to trochu zlepšilo. Bradavky obě hezky vystoupnou po nějakém stimulu (chlad), ale nevím, zda to pro dobré kojení stačí. Nebo musí být bradavky vystouplé pořád? Posílám fotku bradavky v normálním stavu, tedy jak vypadá, když není stimulována. Myslíte, že by byly vhodné formovače?

Odpověď odborníka:

Bradavky v klidové fázi nemusí být vystouplé vůbec. Hormonálními vlivy a hlavně sáním dítěte dojde k jejich zformování. V této době se nemusíte vůbec ničeho obávat, počkejte, jak to bude vypadat po porodu.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x