Ploché nohy - syn 3 roky

  • Dotaz od: Martina T.
  • Publikováno: 13.12.2009
  • uLékaře.cz

Dobrý den, synovi budou 3 roky a myslím, že bude mít příčné ploché nohy po mě, má i nožičky trochu do x. Měli bysme již v tomto věku navštívit lékaře nebo např. nosit ortopedické vložky? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, návštěvu lékaře bych rozhodně neodkládal, čím dřívě se problém zachytí, tím větší je šance na plné uzdravení. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: