Plodnost po mýdle

Chtěla bych se zeptat, jestli má pravidelné používání intimního mýdla Lactacyd vliv na plodnost?? Je vhodné ho používat před a po pohlavním styku, pokud chci otěhotnět?

Odpověď odborníka:

Lactacyd nemůže ovlivnit plodnost ani ve smyslu plus ani ve smyslu minus. Může jen ovlivnit osídlení pochvy, tím, že ji ev. okyselí, tj. zabrání kvasinkové infekci

MUDr. Jitka Dobešová
MUDr. Jitka Dobešová

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Dermatovenerologická ambulance Nemocnice Šternberk

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x