Plodová voda

Dobrý den, jsem v 16.týdnu těhotenství, první ukončeno v 16.týdnu pro odtok plodové vody, příčina nezjištěna, druhé těhotenství ukončeno v 35.týdnu těhotenství předčasným oporodem, také odtok pl.vody bez příčiny, neotvírám se ,nezkrácený děložní kr..pl.voda bez infekce),chtěla jsem se zeptat, zda je v mém případě vhodná cerkláž nebo je to pro mě zbytečné riziko.Moc děkuji,Jana

Odpověď odborníka:

Pokud nejsou přítomny známky předčasného porodu, bylo by možné cerclage provést.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: