Po potratu - aplikace protilátek

Dobrý den, loni jsem byla na miniinterrubci v 5tt (ve 32 letech). Před propuštěním se ještě nevědělo jestli mám krevní skupinu s Rh+ nebo Rh-. Pro jistotu jsem si nechala píchnout injekci na protilátky, aby nebylo ohroženo mé další těhotenství. Následně bylo zjištěno, že jsem krevní skupina AB+. Nemůže aplikace protilátek ohrozit následné těhotenství, když jsem AB+? Předem děkuji za informaci.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nebojte, nemůže.

MUDr. Jakub Vykouk
MUDr. Jakub Vykouk

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Soukromá gynekologická ambulance Buštěhrad

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x