Pocení

Dobrý den, nedávno jsem si koupila prípravek Perspirex proti pocení, opravdu funguje, ale ted mam strach, jestli to nevadi memu telu, jestli se mi nemuže zhoršit například plet, když ten pot zůstává ve mě. dekuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Pot ve vás rozhodně nezůstává, jen se ho v dané lokalizaci vytváří méně.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Nádor ve střevě odhalí najisto pouze kolonoskopie
Články: Nádor ve střevě odhalí najisto pouze kolonoskopie
Lidé s nespecifickými...
Sportujete? Měli byste znát svoji ideální tepovou frekvenci
Články: Sportujete? Měli byste znát svoji ideální tepovou frekvenci
Většina lidí provozujících...
Postižení kůže u Crohnovy nemoci
Články: Postižení kůže u Crohnovy nemoci
Nespecifické střevní záněty...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Na zánět průdušek platí síla přírodního léku
Články: Na zánět průdušek platí síla přírodního léku
Přírodní a klinicky ověřená...
Víte, co jíst a nejíst při průjmu?
Články: Víte, co jíst a nejíst při průjmu?
S průjmem se téměř každý...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: