Pohlavní choroby

Vážená paní doktorko mam prozbu ohledně hiv infekce a jiných pohlavně přenosných chorob minuli rok v polovině listopadu jsem mel nechráněný pohlavní styk ze ženou u ktere jsem neznal její zdravotní stav tu ženu jsem znal již dlouho ale na otázku jestli je zdravá odpověděla vždyť chodím na pravidelně k doktoru na preventivní kontroly. Na to to vse jsem se zeptal az po par týdnech kdyz jsem dostal podivné onemocnění nespecifické bolesti v krku bolesti svalu bolestivé uzliny šílené noční pocení různé vyrážky vse trvalo par týdnu myslel jsem ze jsem se nakazil hiv příznaky byli jako z učebnice následně 3,6,9 měsíc jsem byl na testech ktere dělala nrl pro hiv AIDS v Praze pokaždé negativni stale mam problemi z brnenim rukou mravenceni v nohách extrémně sucha pokožka občasné bolestivé vyrážky uz to bude zkoro rok na nic jsem nepřišel mam porat panický strach ze umru určené trpím stresem a depresemi prosim poraďte co mam delat dekuji za odpoved myslíte ze test i po zkoro tri čtvrte roce muze byt falešne negativni nebo mam problem hledat jinde nebo stale opakovat testy na hiv co mam delat prosim poradte

Odpověď odborníka:

Martine. Má rada zní takto: zajděte si na vyšetření do nejbližší infektologické ambulance. 3x negativní testy nejsou podezřelé z falešné negativity, HIV infekcí netrpíte, pokud jste v mezidobí neměl další rizikový styk. Pokud Vás ale stále trápí vleklé zdravotní potíže, pak Vám po internetové poradně těžko adekvátně pomohu. Je nutné, aby Vás viděl lékař. Hezký den.

MUDr. Hana Černá
MUDr. Hana Černá

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Dětské oddělení Pardubické krajské nemocnice, a.s.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: