Pohlavní nemoc

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli se může jednat o příznaky nějaké pohlavní nemoci. Po návratu z dovolené 3 týdny po riziku jsem měl průjem, doktorka mi na to dala nějaké prášky (cestovní průjem) a zabralo to. 6 týdnů po riziku, jsem měl nejspíš nějakou virozu - kašel, rýma, bolest v krku. Pomohlo mi na to kapky na kašel a na krk pastilky strepfen, za pár dní vše ok. Teplotu jsem neměl. Riziko bylo 7.3.2015 od té doby žádný sex. Dnes 16.5.2015 se mi ve spermatu objevila krev, není rudá, ale světlá. Může to s nějakou pohlavní nemocí souviset? Hrozně se bojím a na testy pohlavních nemocí musím čekat až do 1.6.2015.

Odpověď odborníka:

Nemyslím že by se jednalo o pohlavní nemoc,ale krev ve spermatu nutně vyžaduje vyšetření na urologii. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: