Pohlavní nemoc

Dobrý den, před necelým měsícem jsem byl na nuru masáži (masérka masíruje nahá celým svým tělem. Masáž tělo na tělo). Při masáži se můj penis dotýkal povrchově intimních partií masérky. Nedošlo k průniku. Ke konci masáže mne masérka vyvrcholila rukou. Po měsíci, kdy došlo k masáži mě začalo bolet v krku, kašel a smrkání. Chtěl bych se zeptat, zdali je riziko přenosu HIV nebo nějaké jiné pohlavní nemoci. Na těle nemám žádné pupínky, fleky atd. Moc krát děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý večer , je možné ale velmi nepravděpodobné a muselo by dojít k poranění u HIV, u syphilis je riziko malounko větší , ale projevovalo by se to tvrdým vředem. S pozdravem

MUDr. Silvie Rafčíková, MBA
MUDr. Silvie Rafčíková, MBA

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Centrum estetické medicíny

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x