Pohlavny styk s prostitukou

Dobry den, chcem sa Vas opytat, pred 2 tyzdnami som mal chraneny pohlavny styk s prostitukou. Viem je to nezodpovedne... Medzi chlpkami ohanbia v spodnej casti, sa mi spravilo jemne zacervenanie vyzera ako by bolo zapalene lozko chlpu... Ked ho zatlacim jemne to boli. Zacinam sa obavt nejakej pohl. choroby. Chcem sa opytat ci je velka pravdepodobnost nakazit sa napr. syfilisom pri chranenom styku? Kedy najskor by som podla Vas mal ist na vysetrenie aby testy mali zmysel a ake by ste mi odporucili? Pekne dakujem

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nákazu vyloučit nelze nikdy, ale ochranou ji lze dost omezit. Na dermatovenerologii nebo urologii se pro jistotu vypravte (při nejlepším Vám řeknou, že máte obyčejný nežit, nic sexuálně přenosného), již nyní, o vhodných vyšetřeních Vás bude lékař informovat tam, podle nálezu.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: