Polyp na děložním čípku

Dobrý den pane doktore, mám na děložním čípku 2 polypy. Můj gynekolog mi doporučil odstranění - prý se to dělá v nemocnici pod narkózou. Chtěla jsem se zeptat, zda je nutné polypy odstranit , mám se bát že je to rakovina? A pak se chci zeptat, je nutné po tomto zákroku být na nemocenské, nebo mohu do práce. děkuji Zdena

Odpověď odborníka:

O rakovinu se jednat nebude polypy jsou poměrně časté ke lepší je odstranit vzhledem k tomu že je to pod narkózou několik málo dní je vhodná neschopnost. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: