Polyp na děloze.

Dobrý den p.doktore,chtěla jsem se vás zeptat byl mi zjištěn polyp na děloze,už tři roky se pokoušíme o miminko ale bohužel mi řekl p.doktor že přes ten polyp neotěhotním že to mám jak antikoncepci a doporučil mi že mi udělá hysterogragii nevím co to je a hlavně mám strach jestli je to nutné moc děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, paní Petro, pokud Vám našli polyp v děloze, je lepší provést hysteroskopii a při potvrzení nálezu polyp rovnou odstranit. Jde o malý zákrok v délce 5 min. Provádí se ambulantně a celkové anestesii. Pokud jste ročník 1976 a snažíte se už 3 roky otěhotnět, měla jste už dávno navštívit odborníky a situaci řešit. Možná jste přišla o drahocenný čas, který Vám teď bude chybět. Ve Vašem věku už umělé oplodnění ani nehradí pojišťovna. prim MUDr Pavel Texl

prim. MUDr. Pavel Texl
prim. MUDr. Pavel Texl

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Sanatorium Helios

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: