Poranění

Dobrý den, je možné, že škrábnutí od kartáčku může zevnitř pusy způsobit třeba i nějaký váček?.. Mám kousek od dásně zubu váček, který je nepříjemný. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, děkuji za Váš dotaz. Kartáčkem lze způsobit v ústech povrchové poranění, tedy spíše oděrku, pokud je u zubu něco jako váček (nafouklá boulička) je vhodné vyhledat zubního lékaře, protože pravděpodobně se bude jednat o zánětlivý proces, který je potřeba řešit. S pozdravem, Jan Stuchlík

MUDr. Jan Stuchlík
MUDr. Jan Stuchlík

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Dentální klinika Jan Stuchlík

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: