Poranění varlete

Minulou neděli jsem dostal poctivý úder "mezi nohy". Druhý den se objevil otok a modřiny, s tím i bolest. Bolest byla citelná víceméně jen při chůzi a pohybu na levé straně. Měl jsem pocit, že bolest se "dala rozchodit". Otok postupně mizí, modřiny se zřejmě velmi pomalu vstřebávají, bolest již taky není tak velká, ale stále např. po dlouhém sezení nebo ve špatné poloze to zabolí. Do toho mám typickou podzimní virózu, která mi začla bolestí v krku, která vymizela a teď pokračuje kašlem, rýmou a sem-tam lehkou teplotou, takže mám dostatek času na regeneraci. Dnes jsem pořídil Wobenzym, abych regenerační proces urychlil jak z virózy tak z pohmoždění mých citlivých partií. Ale raději se chci zde zeptat, protože mi stud nedovolil navštívit lékaře, zda-li to nemůže být nějak vážné ? Četl jsem o torzi varlete, při které člověk údajně zvrací nebo je mu nevolno a bolestí se nemůže pohnout. Není možné že jsem to nějak přechodil či přečkal ? Ačkoliv si nevzpomínám že bych měl tak akutní stav. Děkuji za Vaši odpověď

Odpověď odborníka:

Pokud šlo o trozi varlete, tak jste již bohužel časově zcela za horizontem možné nápravy a varle je nevratně ztraceno. Pokud šlo jen o pohmoždění, mělo by se vše upravit. Ideální je provést urologické vyšetření a ultrazvuk šourku, který vše objasní.
S pozdravem LM

MUDr. Ladislav Mašek
MUDr. Ladislav Mašek

Specializace: Urologie
Pracoviště: Urologie Ukrajinská, s.r.o.

MUDr. Ladislav Mašek
Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: