Porucha erekce po úrazu páteře

Zdravím. Před 6 lety jsem ochrnul na spodní část těla a po operaci krční páteře opět chodím normálně,ale mám problémy s dosáhnout erekce. trvá to vždy velmi dlouho než k ní dosáhnu. Je nějaký přípravek nebo něco takového který by mi pomohl?

Odpověď odborníka:

Zdravím Jane... nerozumím úplně otázce a nevím jaká byla erekce v mezidobí od úrazu... ale to je celkem jedno... každopádně za zkoušku nic nedáte nebo jen pár stovek... takže určitě vyzkoušet Viagru a hned poznáte jestli je erekce lepší a dostatečná, určitě si je nechte napsat na předpis od lékaře, volně prodejná není a jiné volně prodejné přípravky nemám nijak odzkoušené, takže se k nim nemohu vyjadřovat... každopádně lék na předpis je myslím jistota a nemusí to být originální drahá Viagra... tento lék již vyrábí spousta firem za poloviční peníz a účinkují většinou stejně dobře, ale všechny jsou samozřejmě na předpis... účinná látka je vždy Sildenafil, 50 mg. většinou bohatě stačí, levněji vyjde 100 mg. a tablety půlit... recept vám napíše praktický lékař nebo i kdokoliv jiný, pokud by vám tento lék nepomohl, používá se ještě injekčně podáváný Karon, který se píchá přímo do penisu a je rovněž na předpis kteréhokoliv lékaře, ale také hrazený pacientem... takže vyzkoušejte a uvidíte, díky, pěkný den

MUDr. David Folprecht
MUDr. David Folprecht

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Poruchy emocí
Články: Poruchy emocí
Co se vám vybaví, když se...
Nepodceňujte pokousání, může vám jít o život!
Články: Nepodceňujte pokousání, může vám jít o život!
Ne všichni si dostatečně...
Osteoporóza - tichý zloděj kostí
Články: Osteoporóza - tichý zloděj kostí
Osteoporóza je metabolické...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Kouslo vás klíště?  Nechte ho vyšetřit!
Články: Kouslo vás klíště? Nechte ho vyšetřit!
Jednou z možností, jak se...
Nezaměňujte anxiolytika s antidepresivy
Články: Nezaměňujte anxiolytika s antidepresivy
Anxiolytika a antidepresiva...
Rakovina prsu u mladých žen? Sice vzácná, zato komplikovaná
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: