Porucha osobnosti?

Dobry den, mam problem s neustalim koketovanim. Flirtuji aniz bych si to uvedomovala, pritom vysokym sebevedomim zrovna nesrsim. Mohla by to byt nejaka psychicka porucha nebo porucha osobnosti?? Dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, takto na dálku a pouze z toho, že máte problém s flirtováním, nelze určit poruchu osobnosti. U té se jedná o narušení fungování psychiky člověka v mnoha oblastech. Pokud Vás ale problém trápí a narušuje Vaše vztahy a nedokážete své chování ovládat (nebo jak píšete, tak si je někdy ani neuvědomujete), doporučil bych Vám, abyste zašla za nějakým psychoterapeutem, který by Vám pomohl na tom pracovat. Přeji hodně zdaru. S pozdravem, Petr Klimeš

Mgr. Petr Klimeš
Mgr. Petr Klimeš

Specializace: Psychologie
Pracoviště: Psychoterapie Mgr. Petr Klimeš, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: