Porucha vidění

Užívala jsem yasminell,jsem ukončila brát po 2 letech,myslela jsem,že uvnitř vybouchnu.S lékařem jsme se dohodli na Mireně.Objevují se mi scintilace před očima,které přechází v šero a pak vše ustane do půl hodiny.Navíc jako by byl problém v řeči,mozek myslí,ale pusa už nedokáže říct souvislou větu.Hormony to prý není.Nejdříve to bylo 1xza půl roku,teď po třech letech se objevují 1xza měsíc,v dubnu už 1xza týd.Neurolog.jsem v pořádku.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, s mirenou to pravděpodobně nemá co dělat, je to menší hormonální dávka než Yasminelle. Vyšetření očního pozadí a neurologem zopakovat.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: