Poštěváček

Dobrý den zdá se mi při pohledu jakoby by mi malý levý stydký pysk přirůstal k poštěváčku. Je to možné? Pravý malý stydký pysk není k poštěváčku skoro vůbec přirostlý jako ten levý. Chci se zeptat jestli je to normální či ne. Předem děkuji moc za odpověď. Jsem hoznej zmatkař.

Odpověď odborníka:

Je to zcela jistě jen zdání, váš genitál bude jistě zcela normální ,jinak by si toho jistě gynekolog při vyšetřená všiml, a vyšetření jste již jistě absolvovala několik, Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: