Postižení loketních klobů

manžela již delší čas brní malíčky a bolí lokty. MMG vyšetření prokázalo evidentní postižení. Bylo mu řečeno, že se to operuje, že konzervativní léčba není moc účinná a ať už nepočítá s tím, že bude moci vykonávat těžší práce. Nevím však zda po zákroku samotném či již napořád. To je to skutečně tak zlé? Jaké jsou možné způsoby léčby?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud je jak píšete poškození tak velké, je pravděpodobné, že opravdu jiná varianta než operace nepříchází do úvahy. Co se pracovního omezení týče, závisí na pooperačním stavu a hojení. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: