Potíže s hormonálními náplastmi

Dobrý den , je mi 52 let a jsem již 7 let po operaci - odstranění dělohy i vaječníků .I přes to , že jsem neměla žádné potíže po operaci , byly mně předepsány náplastě - Dermestril 25 .Tím , že to beru již tak dlouho , začala jsem mít potíže a to takové , že se mi pod náplastí dělá vyrážka a svědí to.Po domluvě s lékařem nemám náplastě vysazovat a bylo mi řečeno,že mi jinak hrozí demence.Chtěla jsem se zeptat zda je to pravda a jestli neexistuje jiné řešení než tyto náplastě.Jediné problémy , které mám v poslední době je bolest kloubů-ramena,kolena lokty. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

V 52 letech je hormonální léčba vhodná,ale nemusí být ve formě náplasti je i tabletová forma. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: