Potíže s penisem

Zdravim, Je mi 23 let a myslim ze s penisem nemam neco v poradku. V nestoporenem stavu mi prijde skoro az detsky, pri erekci se vsak natahne na tech prumernych 13-15cm. S erekci vsak obcas byva problem, to uz bude asi tim jaky jsem typ cloveka a psychika. Přijde mi jestli nemam neco v neporadku s hormony, ze se nedokazu uvolnit, nabudit poradne jako chlap. Sex jsem s nikym zatim nemel, pouze oralni a v tu chvili kdyz na to doslo jsem se dost za sebe stydel. Maly penis ji nevadil, ale nechtel se proste dostat do celkove erekce. Nakonec k vyvrcholeni doslo, s tim problem neni zadny. Jen co se tyka vzrusivosti, zvyseni libida a velikosti penisu kdyz neni stoporeny bych si rad nechal poradit co s tim, nebo kam zajit popripade, ke svemu obvodnimu lekari se trochu stydim, ale asi nebude jina možnost. Rad bych s tim zacal neco delat ted po prvnich zkusenostech. Predem dekuji za kazdou radu a pomoc.

Odpověď odborníka:

Jakube, pokud Váš penis ve stoporeném stavu dosahuje průměrné délky, jste schopen erekce a poté i následné ejakulace, myslím si, že bude všechno v pořádku a žádné speciální vyšetření nebude potřeba. Pro normální stav budou svědčit i další sekundární pohlavní znaky, jako třeba zhrubění hlasu v pubertě, tzv. mutace, ochlupení v oblasti genitálu, růst vousů na tvářích, pokud toto všechno je přítomno o žádnou hormonální poruchu se jednat nebude. Když i přesto požadujete vyšetření, kontaktujte svého praktického lékaře a ten Vás následně nasměruje za specialistem pokud to bude potřeba (urolog, endokrinolog, sexuolog). S pozdravem, MUDr. Veronika Horáková

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x