Prasklá žilka v oku

Po úrazu mi v oku zůstala prasklá žilka. Dočetla jsem se, že by bylo možné ji odstranit laserem, nenašla jsem však o tomto zákroku téměř žádné informace. Chtěla bych se tedy zeptat, zda se běžně provádí a nemůže nějak uškodit zraku, nebo zda by byl daný zákrok zbytečný, vzhledem k tomu, že se jedná pouze o kosmetický problém. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Karolíno, ano laser je možný, zákrok nepatří mezi rizikové, zkuste si koupit nejdříve ascorutin 3x denně 1 tbl., většinou to pomůže! Dr. Krákora M.

MUDr. Martin Krákora
MUDr. Martin Krákora

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktický lékař pro dospělé, Klášterec nad Ohří

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Laser na zilky v oku | Od: Linda | 2.2.2017 13:51
Prosím Vás o aký laser sa jedna ktorý
dokáže odstrániť červene zilky z oci?
Mam s tým veľký problém uz dva roky.
Kde sa to vykonáva takáto operácia?
Dakujem za odpoved
reagovat
re:Laser na zilky v oku | Od: uLékaře.cz | 3.2.2017 16:50
Dobrý den,
děkujeme za dotaz. Aby Vám
lékař mohl odpovědět, poprosím
Vás,
abyste dotaz zkopírovala a
vložila přímo do poradny na
těchto stránkách:
http://www.ulekare.cz/poradna.
V poradně se Vám bude lékař
věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše
bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: