Prasklí kondom

Dobrý večer mám problém začala sem brát novou antikoncepci a stalo se nám, že nám praskl kondom a já beru nové prášky asi 10dní. Předepíší mi prášky po nechráněném sexu ikdyž mi nebylo 18 ? a je mi teprve 16 ? Předem děkuji za odpovď

Odpověď odborníka:

dobrý den, jste již chráněná antikoncepcí.antikoncepce zabírá po týdnu užívání,takže na postinor zapomeňte:)

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Rakovina ledvin
Články: Rakovina ledvin
Rakovina ledvin (renální...
Hemoroidy
Články: Hemoroidy
Hemoroidy, žilní městky...
Léčba křečových žil je vizitkou lékařského pokroku
Články: Léčba křečových žil je vizitkou lékařského pokroku
Bály se vaše babičky či...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Záněty močových cest: zadáno pro ženy
Články: Záněty močových cest: zadáno pro ženy
Zánět močových cest je...
Pooperační hojení ran není vždy jednoduché. Znáte možné komplikace?
Infekce močových cest
Články: Infekce močových cest
"Neseď na zemi, ať si...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Gynekologické vyšetření
Články: Gynekologické vyšetření
Gynekologické vyšetření je...
Lupénka a ekzém: podobné příznaky, odlišná léčba
Články: Lupénka a ekzém: podobné příznaky, odlišná léčba
Ačkoli jsou si tyto dvě...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x