Praskliny na penisu

Již několikrát jsme se s partnerkou léčili kvůli mykoze. Asi tak před týdnem se mi po pohlavním styku udělaly na predkozce bolestive praskliny a čela předkožka je uplne vysušena. Začal jsem se mazat pevarylem, ale přetažení předkožky je po třídenním uzivani stále bolestive. Myslíte, že jde o mykoze? Muže to byt způsobeno nevěrou partnerky? Za Vasi odpověď předem děkuji. P.

Odpověď odborníka:

Pokud již 3 týdny užíváte mast Pevaryl bez efektu, doporučila bych návštěvu urologa k přeléčení, může se jednat o zánět. Nevěru bohužel nelze posoudit, budete se muset zeptat partnerky. Přeji pěkný den a brzké uzdravení.

MUDr. Nela Šrámková
MUDr. Nela Šrámková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Praha 8

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Nedostatek pohybu ohrožuje srdce!
Články: Nedostatek pohybu ohrožuje srdce!
Podle lékařů neustálé...
Jak se chovat k popáleninám různé hloubky – část druhá
Články: Jak se chovat k popáleninám různé hloubky – část druhá
U popálenin druhého stupně...
Lumbální punkce
Články: Lumbální punkce
Lumbální punkce, slangově...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Skryté nebezpečí bylinné kosmetiky, mastí a čajů
Články: Skryté nebezpečí bylinné kosmetiky, mastí a čajů
Kromě klasické medicíny...
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Tento nejčastější typ náhlé...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x