Precitlively klitoris

Dobrý den pane doktore, chtěla bych se zeptat na můj problém, který přetrvává již asi tři týdny. Cítím precitlively klitoris, na dotek je to nepříjemné až bolestivé, ale zároveň od toho cítím staly pocit vzrušení, neustále se cítím vzrusena, až je to na nervy. Orgasmus nemám vůbec intenzivní jak by měl být a od vzrusenosti nepomůže. Dále k tomu mám neustále nutkání na močení a zdurely poševní vchod. Gynekolog mi napsal pouze clotrimazol bez ucinku, ráda bych věděla co to může být. Děkuji moc za odpověď.

Odpověď odborníka:

Již jsem vám odpovídal mohlo by se jednat o zánět poševního vchodu,a tomu by měla odpovídat i případná léčba. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Biologická léčba míří přesně na cíl
Články: Biologická léčba míří přesně na cíl
Pacienti, kteří trpí...
Co všechno hrozí našim plicím
Články: Co všechno hrozí našim plicím
Jeden z nejhorších pocitů...
Nedovolte aftům zahájit invazi
Články: Nedovolte aftům zahájit invazi
Možná je znáte. Malé...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Proč nám cukají oči?
Články: Proč nám cukají oči?
Pod cukáním nebo svíráním...
Cigarety mladé lidi ovládnou dříve, než si závislosti sami všimnou
Výskyt rakoviny ledvin je u nás největší na světě. Proč?
Články: Výskyt rakoviny ledvin je u nás největší na světě. Proč?
Zjistěte, proč mají Češi...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Hlen ve stolici: 6 nejčastějších příčin
Články: Hlen ve stolici: 6 nejčastějších příčin
Hlen je přirozenou a velmi...
Těhotenství a štítná žláza
Články: Těhotenství a štítná žláza
Štítná žláza má významný...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: