Pred 14 dny me kouslo kli...

  • Dotaz od: Roman Chudoba
  • Publikováno: 2.6.2008
  • uLékaře.cz

pred 14 dny me kouslo kliste do prirozeni,kliste jsem vytahnul obvyklym zpusobem a otok splaskl. a ted jsem zjistil ze otok objevil znovu.prosim poradte,je to vazne.dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, doporučovala bych návštěvu infekčního oddělení k provedení laboratorních testů. Zatím chlaďte.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Tasemnice
Články: Tasemnice
Tasemnice je střevní...
Možnosti biologické léčby u roztroušené sklerózy
Články: Možnosti biologické léčby u roztroušené sklerózy
Roztroušená skleróza patří...
Bolesti hlavy: poznejte jejich příčinu, (nejen) kvůli léčbě
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Strava při chřipce I – co pít při chřipce
Články: Strava při chřipce I – co pít při chřipce
Chřipka klade na organismus...
Jak správně ošetřit puchýř
Články: Jak správně ošetřit puchýř
Odřely vám nohy nové boty...
Jak zatočit s rýmou: zkuste recepty našich babiček i nejnovější trendy
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: