Přetáhnutí předkožky

Dobrý den, kolikrát mám problém přetáhnout předkožku. Chci se zeptat,zda-li je nějaké riziko v případě,že tento problém budu přehlížet? A naopak,jaké je řešení? Předpokládám,že obřízka. Není však u mne,ve věku 16 let,pozdě? Je mi blbé řešit to se svými rodiči,ale nic jiného mi zřejmě nezbude. Co mám tedy dělat? Moc děkuji za Váš čas. Mates

Odpověď odborníka:

Urolog nebývá tak hloupě úzkoprsý, jak si myslíme, je to těžké, aby tam člověk zašel. Někomu pomůže i vědomí, že s Vaší návštěvou lékař dostane peníze - nebo vědomí, že pravděpodobně již poměrně hodně mladých (ale nejen mladých!) mužů se zúženou předkožkou vidělo. Je v tom i obava plynoucí s prožitku sebevědomí, u toho je prožitek muže, a zejména mladého muže, poměrně důležitý, totiž hrdost na vlastní penis, spokojenost s jeho tvarem a pevností erekce. Operačního výkonu se nemusíte příliš obávat, jen obyčejně: lze ho provést i ambulantně, pořídíte li si Wobenzym a Aescin/Reparil, nebudou ani měkké tkáně příliš oteklé (otok se ztratí do několika dnů, to samozřejmě i bez preparátů - jen o něco rychleji.) Rodiče ve Vašem věku o Vašem penisu nepotřebují Vaší rodiče nic vědět (na druhou stranu, proč ne, pokud chcete.) Dr. Borovanský

MUDr. Vladislav Borovanský
MUDr. Vladislav Borovanský

Specializace: Psychiatrie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: