Přestávka v užívání

  • Dotaz od: Martina Borýsková
  • Publikováno: 11.3.2009
  • uLékaře.cz

Dobrý den, již 3roky užívám Cerazette..po celou dobu jsem neměla menstruaci..po porodu syna jsem měla velmi silnou menstruaci, stále ještě kojím ..můžu ji užívat i až přestanu kojit..bojím se opět té silné menstruace..děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bohužel u tohoto přípravku se někdy nepravidelné krvácení vyskytuje, pokud je neobvykle silné, měla byste být vyšetřena. Cerazette lze podle výrobce užívat i pokud kojíte, ale přípravek se dostane do mateřského mléka.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: