Přetrvávající bolest po operaci menisku po 5ti měsících

Laparoskopicky mi čistili kolenní kloub, jinak žádné problémy nebyly. Po třech týdnech jsem nastoupila na rehabilitace, ale bolest v koleni byla cítit i po rehabilitacích. Dvakrát mi vytahoval vodu, měsíc po vytáhnutí vody aplikoval depoMN +meso pr. kol k. ia. . Obtíže mi neustal, bolest od menisku pokročila do podkolení, lýtka i stehna. Při stoupnutí jsem si pomáhala přidržet, abych vstala. Tak mi pan doktor aplikoval depoM +emso pr. kol klob i.a. . Bolest ve svalech ustoupila během pár dnů, ale bolest operovaného místa přetrvává. Bolí to opět do vnitřní strany a do celého podkolení. Opět se mi z pokrčené polohy kolene špatně vstává. Nedělám žádné sporty, pouze chodím rychlejší chůzí a opakuji si rehabilitační cviky. Mám jít opět k lékaři nebo to přejde? Předem moc děkuji.

Odpověď odborníka:

Není mi jasno zda byl odstraněn meniskus a jahá část menisku byla odstraněna. Potíže by měly ustávat. K lékaři rozhodně jděte, stav zkontrolujte Pokud nebude vše v pořádku měla by být provedena kontrolní magnetická rezonance kolenního kloubu. Podle výsledku další léčba. .

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: