Přístroj rikta

Chtěla jsem ze zeptat jaké jsou zkušenosti používání přístroje Rikta? Děkuji

Odpověď odborníka:

Hezký den Hano, přístroj Rikta jistě může sloužit jako alternativa klasické západní medicíny, záleží také k jakým účelům byste ho využívala, není ale nikterak uznán jako klasické léčivo, či jako metoda, která by měla prokazatelné léčebné účinky. S pozdravem, K. Jiříčková

MUDr. Kristýna Jiříčková
MUDr. Kristýna Jiříčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Monse spol, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x