Přítel měl preejakulát na ruce, vzala jsem si postinor, můžu být těhotná?

Dobrý den, asi šestnáctý den cyklu jsem s přítelem měla pohlavní styk. Použili jsme kondom, ale je možné, že měl přítel ruku od preejakulátu, když si ho nasazoval. Celé to trvalo jen chvilku, nicméně protože to bylo uprostřed mého cyklu a podle hlenu někdy kolem ovulace, příští den jsem si vzala postinor (po 17ti hodinách) podle návodu - tedy po dalších dvanácti hodinách další tabletku. Přítel před tím neejakuloval a odskočil si na záchod. Takže preejakulát by snad nemusel mít živé spermie. Nicméně jsem teď dos vynervovaná, těhotenství neplánuji. Jaká je možnost, že jsem otěhotněla? Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pravděpodobnost je malá, počítejte s možná malým posunem cyklu. Postinor někdy naruší pravidelnost, ta se zase upraví.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x