Probiotika a antikoncepce

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda probiotika Biopron ovlivňují účinek antikoncepce (beru Artizii). Děkuji Vám za odpověď, hezký den

Odpověď odborníka:

Antikoncepce -tedy její účinnost by neměla být nijak ovlivněna buďte bez obav. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x