Problém

dobrý den,včera jsem zde v poradně obdržela odpověď od pana doktora,který mi oznámil že mám po vysazení antikoncepce tzv. krvácení ze spádu při vysazení hormonů.A doporučil návštěvu u gynekologa.Jenže můj gynekolog ordinuje pouze pondělí,úterý a středa.Takže se k němu dostanu až v pondělí.Chtěla jsem se zeptat jestli to nevadí-jestli ty další 4 dny nemůžou mít nějaký vliv na moje zdraví nebo tak něco?děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud se nejedná o skutečně silné krvácení, kontrola počká do pondělí.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Co je to hydrokéla?
Články: Co je to hydrokéla?
Hydrokéla je označení pro...
Pseudoefedrin – cukr i bič
Články: Pseudoefedrin – cukr i bič
Každý lék může být za...
S pokročilou osteoporózou si nemusíte už ani zavázat tkaničky
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Krevní obraz
Články: Krevní obraz
Krevní obraz je laboratorní...
Zázračnou pěnou proti křečovým žilám
Články: Zázračnou pěnou proti křečovým žilám
Pěnová sklerotizace...
Komplikace pásového oparu: vyrážkou nic nekončí
Články: Komplikace pásového oparu: vyrážkou nic nekončí
Pásový opar je nepříjemné...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x