Problém s porozuměním

Děkuji paní doktorko, za tak rychlé odpovědi. Chodila jsem teď k psycholožce, která mi dělá různé testy. Mluvila i o magnetické rezonanci, že se jí něco nezdá. Já mám vzhledem k psychické zátěži z toho tunelu hrůzu. Nevím jak to přežiju, asi bych potřebovala silné uklidňující léky. Dnes mi řekne výsledek jejího vyšetření, také je možnost psychologické terapie. Zkusím se s ní domluvit. Děkuji moc. Lada

Odpověď odborníka:

Krásný den - já jsem pro Vás vůbec nic neudělala, mám radost, že jste se ještě ozvala.. Magnetické resonance se v žádném případě nebojte, je to jen trochu hlučný prostor, ale člověk ví, že vyšetření je časově ohraničené a smysluplné, tak to prostě přečká, uvidíte, že Vaše obavy byly zbytečné!! Moc a moc držím palce..

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: