Problem s predkozkou

Dobry den, je mi 15 let. Kdyz je penis v klidu predkozka jde pretahnout bez problemu pres zalud i zpet. Kdyz ale dojde ke ztoporeni penisu jde predkozka pretahnout do pulky zaludu bez bolesti, dale jen s mirnou bolesti. Nechci se sverovat rodicum ani nechci k lekari. Dekuji, Lukas.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud se s tím nechcete svěřit rodičům ani zajít k lékaři (kde je beztak nutný doprovod a souhlas rodičů s vyšetřením), pak Vám nemohu nijak pomoci. Jedině urologické vyšetření může určit, zda není třeba nutné provést obřízku. LM

MUDr. Ladislav Mašek
MUDr. Ladislav Mašek

Specializace: Urologie
Pracoviště: Urologie Ukrajinská, s.r.o.

Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: