Protržený kondom

Protrhl se nám s přítelem kondom a ejakuloval mimo pochvu ( bohužel v její blízkosti). Mohu otěhotnět? Musím užít postinor? (Mám z něj obavy)

Odpověď odborníka:

Zdravím Jano, při selhání kondomu se samozřejmě pravděpodobnost těhotenství zvyšeuje a riziko tedy existuje. Nejlepší by bylo poradit se přímo s Vašim gynekologem o nutnosti užití léku

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Růstové grafy dávají rodičům jistotu
Články: Růstové grafy dávají rodičům jistotu
Každý starostlivý rodič...
Hyperfunkce štítné žlázy
Články: Hyperfunkce štítné žlázy
Hypertyreóza vzniká při...
Arašídy, postrach alergiků
Články: Arašídy, postrach alergiků
Víte, které pochutiny...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: